Українцям розповіли, як масові походи до магазинів після чергових ракетних ударів можуть позначитися на вашому бюджеті. Головне обійтися без паніки.

Незважаючи на те, що масові ракетні удари 10 жовтня не зламали українців, паніка серед суспільства все ж таки була помітна. Полиці у супермаркетах почали швидко порожніти. Люди побігли за свічками, хлібом, сірниками, бензином тощо.

Експерт розповіла, чому це недоцільно, а часом і зовсім шкідливо.

Черга в банк, фото: скріншот з відео
Черга в банк, фото: скріншот з відео

Ранок цього понеділка нагадала українцям 24 лютого, і мета росіян була та сама - посіяти панічні настрої серед українців.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Основна мета ворога була створити кризову ситуацію, створити паніку та ажіотаж, для того, щоб суттєво порушити систему державної влади та викликати занепокоєння у людей. Деякою мірою їм це вдалося" - каже Олег Пензін.

Скрін, Відео You tube
Скрін, Відео You tube

Саме тому потрібно спокійно обміркувати та проаналізувати доцільність таких походів до магазинів та АЗС, оскільки жоден склад із цією продукцією не постраждав.

Нічого нового не трапилося, і росія, як і раніше, продовжила тероризувати мирне населення, тим самим обстріляла енергетичну інфраструктуру. Все це відновлюється протягом кількох днів, на відміну від вашого бюджету.

АЗС, фото Знай.uа
АЗС, фото Знай.uа

"Для вас це зайве витрачання грошей. Наприклад, коли була паніка з приводу солі, деякі люди купили собі 50-кілограмові мішки з нею, при тому, що людина за рік з'їдає 4-5 кг. Скільки сім'ї буде їсти цей мішок? Швидше загалом він набереться вологи, стане каменем і викинеться", – констатує експерт.

Також це сильно шкодить і нашій країні, адже управляти таким натовпом людей вкрай складно. Ці люди показують росіянам, що вони досягли своєї мети.

Нагадаємо, що Нова пошта знову опинилася в центрі уваги: ​​клієнт поскаржився на раптове зникнення посилки та недійсну накладну

Раніше повідомлялося, що в Укренерго після масового обстрілу росіянами дали важливі поради: чого категорично не варто робити

Також українці знову займають кілометрові черги на АЗС, створюючи дефіцит палива .