Фіналістка найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк" Юля Бельченко з прізвисько "Зайка" зараз активно розвиває свій блог у соцмережі Instagram, багато подорожує та радує шанувальників контентом про своє життя. За дівчиною слідкує понад 320 тисяч людей.

Юля Бельченко повідомила, що повернулася до України, але не сама, а зі своїм хлопцем-іноземцем. Вони прибули до Києва якраз перед тим, як окупанти розпочали масову атаку по всіх регіонах, а заселилися до квартири неподалік від місця попадання уламків ракети.

Юля Бельченко, фото з Instagram
Юля Бельченко, фото з Instagram

Дівчина зазначила, що її хлопець наполовину італієць та серб, а дізнався про Україну лише декілька місяців тому, коли росія на неї напала.

"А тепер донатить нашу країну і приїхав зі мною до Києва, незважаючи на війну", - додала Юля.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Юля Бельченко
Скріншот з Insta Stories, Юля Бельченко

Зважаючи на все, підписникам не дуже подобається обранець Бельченко, проте причина незрозуміла і її саму це мало хвилює. Дівчина наголошує, що для початку потрібно дізнатися достовірну інофрмацію, а не кидатись гучними словами.

Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко
Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко

Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко
Скріншот із Insta Stories, Юля Бельченко

Раніше ми писали про те, що Юля "Зайка" із шоу "Холостяк" на першому побаченні з хлопцем одразу розставила пріоритети: "Бачу майбутнє..."

Як повідомляв Знай.ua, Юля "Зайка" з шоу "Холостяк" натягла на тіло латекс, оголила груди і "заплювала" моралістів: "Прикривають грішки..."

Також портал Знай.ua писав, що фіналістка "Холостяка" Юля "Зайка" залишила Україну і отримала дари від хлопця-іноземця: "Не питайте, чому..."