Українці мають змогу отримати знижку на газ. Про те, як це можливо, розповіли в пресслужбі "Нафтогазу".

Споживачі можуть отримати знижку на газ у розмірі 1% під час оплати послуги. Для цього необхідно сплатити рахунок за блакитне паливо до середини поточного місяця. У компанії наголосили, що вчасно оплачувати платіжки не лише важливо для країни загалом, а й вигідно для кожного клієнта адресно.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

"Здійсніть повну оплату рахунку до 15 числа поточного місяця. Сплатити необхідно в особистому кабінеті my.gas.ua або в чаті GASUA", - пояснили умови отримання 1% знижки в "Нафтогазі".

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Наголошується, що отримати знижку можуть клієнти, які обслуговуються у рамках тарифного плану "Фіксований". Для цього потрібно оплатити послуги через особистий кабінет або чат-боти Viber/Telegram, а також месенджер facebook або через платіжні системи Портмоне, Ipay, LiqPay, EasyPay та Монобанк.
У компанії додали, що знижка не надається абонентам із заборгованістю, а також вона не підсумовується.

Раніше портал Знай повідомляв, уряд недофінансує наступного року соціальну сферу на 20 млрд. грн: де візьмуть гроші на пенсії та соцвиплати.

Також наш портал інформував, що українцям запропонували накопичити на старість, щоб отримати "плюс" до пенсії: у Раді підготували новацію з січня.

Крім того, наш портал інформував, тарифи на тепло та гарячу воду в новому опалювальному сезоні: Денис Шмигаль зробив заяву.