Стало відомо про те, що на Україну прямує потужний антициклон "Vangelis". Можливі сильні зливи протягом усього тижня у низці областей.

Про це повідомив синоптик Ігор Кібальчич.

Більшість території країни на тижні очікується спокійна і суха погода з температурою в межах кліматичної норми.

Також погодні умови формуватимуться в більшості областях малорухливим антициклоном "Vangelis", який сформується над західною частиною України та Білоруссю. Поступово він згодом переміщатиметься на схід.

Прогноз погоди, скріншот
Прогноз погоди, скріншот

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

На тлі високого тиску сильних опадів у вигляді дощів не передбачається, проте у понеділок та у вівторок очікується холодний фронт, що призведе до дощів у східній частині країни, а також у Сумській області.

Температура повітря на початку другої декади жовтня буде близькою до того, що ми вже бачили за аналогічний період минулого року, жодних сюрпризів у цьому плані погода не готує.

У вівторок температура повітря коливатиметься в межах 13-18 градусів тепла. 12 жовтня опадів не передбачається, але вночі та вранці можливий туман. Температура повітря не зміниться.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

У четвер, 13 жовтня утримається антициклон, і опадів також не повинно бути в більшості областей нашої країни.

На вихідні, 15 – 16 жовтня, збережеться вплив антициклону та західної периферії на погодні умови в Україні. Опадів у більшості областей не очікується, лише в неділю на крайньому заході та північному заході місцями можливий невеликий дощ.

Київ, фото: Знай.ua
Київ, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що робити, якщо підкинули голку: українцям розповіли про неприємності від підкладу, як врятуватися

Раніше повідомлялося, що грошова форма субсидій та опалювальний сезон в умовах війни: у Мінсоцполітики розповіли про зміни

Також, великі гроші, виконання мрій та повернення старих боргів: Тельці, Діви та ще 2 знаки Зодіаку розбагатіють у жовтні