Відомий актор театру та кіно, народний артист України Станіслав Боклан, який здобув широку популярність завдяки ролі прем'єр-міністра Юрія Чуйка у серіалі "Слуга народу", показав рідкісне фото з коханою дружиною.

Відповідна посада з'явилася на сторінці Станіслава Боклана в соцмережі Інстаграм, де на неї підписано понад 54 тисячі читачів. На фото дружина актора позує, притулившись до надійного плеча свого чоловіка.

Актор та його дружина, також актриса Наталія Кленіна, разом понад 30 років. Якось Станіслав Боклан розповідав, що саме завдяки її коханню він такий, який є.

Стас Боклан з дружиною, instagram.com/boklanstas
Стас Боклан з дружиною, instagram.com/boklanstas

"Нічого більш зворушливого і щирого, не бачив…)))))", "Зріла краса людей і стосунків. 👏😍", "Вау!!! шикарне фото з шикарними людьми!! найкращі! ❤️❤️❤️", "Натхнення 🥰", - захоплено відреагували у коментарях передплатники актора.

Нагадаємо, у 2018 році Станіслав Боклан вперше спробував себе у журі популярного проекту "Ліга сміху".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Коментарі, instagram.com/boklanstas
Коментарі, instagram.com/boklanstas

Нагадаємо, що квартиру Стаса Боклана з "Папіка" та "Слуги народу" розбомбили росіяни: "У мене стільки ненависті".

Раніше ми повідомляли, що Стас Боклан зізнався, чому не намагався достукатися до російських колег: "Місце, де було совість, заросло хріном".

Також стало відомо, що Андрій Задворний знущався з Злати Огневич, не заступився навіть Тарапата: "Не риба, не м'ясо... Все знаємо".