Відома українська виконавиця та фіналістка шостого сезону вокального шоу "X-фактор" Аліна Паш, яка не виступила на "Євробаченні-22" через скандал із Кримом, частенько розміщує свіжі пости для фанатів у Instagram, де за нею стежить близько 90 тисяч людей.

Аліна Паш розповіла про велику любов до міста Запоріжжя, яке вже довгий час жорстоко атакують російські окупанти. Артистка познайомилася з ним ближче, коли була пандемія коронавірусу. Друзі водили її затишними кафе, студіями звукозапису. Вона також була на легендарному острові Хортиця.

Скріншот із Instagram, Аліна Паш
Скріншот із Instagram, Аліна Паш

"Це безліч приємних та теплих спогадів. Це місце з багатьма надихаючими та вже рідними для мене людьми, прогресивними та по-справжньому відданими Україні.Запоріжжя - це про справжність, про наше коріння", - додала Аліна Паш.

І зараз це саме українське коріння методично знищує росія. Співачка показала знімки процвітаючого, сонячного та такого привітного міста, а після – купи попелу та металу, на які перетворилося місто через "руський мир".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Місто потерпає від регулярних обстрілів з боку окупантів. Люди гинуть від злочинних дій росії кожного дня. Це великий біль всього українського народу. Це трагедія.росія – зло, яке не має існувати!" - заявила звезда.

Раніше ми писали про те, що Аліна Паш "почула" поклик предків ще до війни і вшанувала пам'ять "забутих": "Глибина та велич нашого коріння"

Як повідомляв Знай.ua, Аліна Паш розповіла українцям, як не потрапити на "гачок" мерзенної пропаганди рф і фейків: "Тримати оборону"

Також портал Знай.ua писав, що Аліна Паш пояснила, що "отримала" від виступів про Україну в пустелі: "Відчуваю"