Ранок понеділка, 10 жовтня, розпочався не з найприємніших звуків для мешканців Києва. Через кілька місяців тут знову пролунали вибухи.

Про деякі подробиці цього повідомив мер міста Київ Віталій Кличко у власному Telegram-каналі.

Пролунало у столиці як мінімум чотири вибухи, після чого в мережі почали з'являтися відеоролики із сильним задимленням в одному із районів. Деякі взагалі стверджують, що вилетіли вікна в будинках. Неприємне дежавю, яке повернуло того самого злощасного ранку 24 лютого.

"Декілька вибухів у Шевченківському районі - у центрі столиці. Усі служби йдуть на місця. Деталі пізніше", - зазначив Віталій Кличко.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поки що про жертви нічого не повідомляють, проте найімовірніше без них не обійшлося. Як мінімум, одного постраждалого вже госпіталізували.

За даними Telegram-каналів, одна із ракет впала в районі пам'ятника Грушевському на вулиці Володимирській. Робота ППО також було чути у багатьох районах нашої столиці.

Очевидно, росіяни вирішили почати мстити за вибухи на Кримському мості, які пролунали напередодні. Спочатку було Запоріжжя, потім Миколаїв, потім знову Запоріжжя, і ось торкнулося столиці та міста Дніпро.

Ракети також потрапили автомобілями мирних жителів, які з самого ранку вирушали на роботу. Серед них є жертви.

Докладніша інформація з деталями з'являться згодом на офіційних джерелах.

Раніше ми писали про те, що Олексій Данилов востаннє відповів російським злочинцям про мирні переговори: "Думайте про лінію захисту в Гаазі"

Як повідомляв Знай.ua, різдво на звільненій землі: британці дали оптимістичний прогноз, оцінивши темпи ЗСУ

Також портал Знай.ua писав, Стрєлков-гіркін, скабеєва та симоньян: як відреагували головні пропагандисти на палаючий міст у Криму