Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько тішить шанувальників свіжими публікаціями та подробицями насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару несподівано повідомила, що у її сім'ї поповнення, проте справа не в дітях. Хоч артистка вже давно у серйозних стосунках з іноземцем, але про заміжжя та народження дитини поки що розмов немає.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

Гумористка вирішила завести собі миленького кота світло-сірого забарвлення, який наполегливо не хотів показувати свою мордочку на камеру, бо бачив солодкі сни. Вона вже дала йому прізвисько – Мафін.

"У моїй родині поповнення. Мафін, say hi. Він дуже красивий, але дуже-дуже зайнятий - він спить, і я не можу показати, які у нього гарні блакитні очі. Але ми скоро пофоткаємося з Мафіном, і я покажу, який він солоденький", - сказала Ірина на відео.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Видно, що кіт породистий і шикарний, але звідки він узявся – поки що невідомо. Шанувальникам залишається лише чекати, коли Сопонару влаштує пухнастику фотосесію.

Скріншот із Insta Stories, Ірина Сопонару
Скріншот із Insta Stories, Ірина Сопонару

Раніше ми писали про те, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" стала пропагандисткою Симоньян із перекошеним ротом: "Треба закінчувати брехати"

Як повідомляв Знай.ua, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розпитала дітей, що вони думають про людей похилого віку: "Копають картоплю"

Також портал Знай.ua писав, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" мрійливо задивилася у майбутнє, де діти будуть у безпеці: "Кайф"