Юрій Великий, пародист, який прославився тим, що пародіював Зеленського, з "Кварталу 95" запропонував нову порцію гумору українцям, спільно з журналістом Золкіним.

Цього разу Золкін допитав типову "настьку", та дізнався, що вона чекає не дочекається, коил її коханий "ваньок" загине на фронті, щоб отримати червону, під колір манікюру "Ладу".

Володимир Золкін та Настя Оруджова. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Володимир Золкін та Настя Оруджова. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Ванька на допиті у Золкіна та дзвінок Настюні. Сміємось — отже не здаємось. Дякую за допомогу співавторам, чудовій акторці Насті Оруджової та пану Золкіну. - написав Великий в коментарях до відео.

Після чергової маячні, про те, як дружина рашиста чекає, коли він загине, та її походеньок до майстра з водіння, полонений "ванька" звернувся до росіян із закликом,ю як вже і їхати на війну, то тільки брати білі труси.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Тільки не одягайте їх, з ними у руці на багато легше здаватися", - завершив Великий свій спіч.

Володимир Золкін та Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Володимир Золкін та Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

"Володимиру навіть не довелося грати, він звик слухати цю нісенітницю, яку несуть полонені та їхні родичі", "Неочікувано побачити тут Золкіна) але в оригіналі він природніший ніж в пародії на себе)", "Кайфую від всіх відео Дякую за настрій. як завжди, на висоті класна ідея", "Просто космос, не зупиняйтесь", - написали у коментарях вдячні українці.

Коментарі. Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Коментарі. Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Великий із "Квартал 95" показав Олега Ляшка після присяги у ЗСУ: "Окремий радикальний батальйон".

Як повідомляв "Знай.ua", що зірка "Ліги сміху" Марк Куцевалов похвалився дивними пригодами з Дантесом: "Колись нам дозволять".

Також "Знай.ua" інформував, що Еліна Мбані розповіла чи замовляли її, як дівчинку з "Кварталу": "Занадто вульгарно".