Субсидії – це те, що допомагає багатьом українцям залишатися на плаву. Завдяки їм сума оплати за комуналку знижується, і українці можуть співредагувати свій бюджет, наприклад, на купівлю продуктів.

Проте, всі ми знаємо, що субсидію вкрай важко отримати, а втратити можна через дрібниці. І ось зараз у списку "дрібниць" чергове поповнення.

Українців почали готувати до того, що у опалювальний сезон не всі увійдуть із "подушкою" у вигляді субсидії.

Призначення субсидій. Фото: скрін youtube
Призначення субсидій. Фото: скрін youtube

При влаштуванні на роботу без укладання трудового договору субсидії та допомоги по безробіттю не виплачуватимуть.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляє "Судово-юридична газета", такий законопроєкт подано на погодження до державної регуляторної служби.

Так, Кабмін пропонує позбавляти всіх виплат, допомоги з безробіття та субсидій громадян, які не працевлаштовані офіційно. При цьому позбавлятимуть виплат тимчасово.

Тобто якщо суд виявить і доведе, що людина працевлаштована нелегально, внески в рахунок оплати ЄСВ, а також інших податків не проводить, то виплат та пільг її позбавлятимуть.

субсидії
субсидії

Щодо термінів, то для осіб, факт нелегальної роботи яких було доведено у судовому порядку, передбачено позбавлення соціальних виплат на 2 роки з дня набрання чинності рішенням суду.

Нагадаємо, що великі гроші, виконання мрій та повернення старих боргів: Тельці, Діви та ще 2 знаки Зодіаку розбагатіють у жовтні.

Раніше ми повідомляли, що в Мінсоцполітики готуються запровадити універсальну соцдопомогу: хто з українців її отримуватиме.

Також стало відомо про перехід на зимовий час 2022 року: українцям сказали, як не загробити організм при переведенні годинника, потрібно 2 тижні.