З кожним місяцем українці бояться платіжок за комунальні послуги дедалі більше, адже щоразу там може бути якась новенька космічна цифра.

І хоча президент Володимир Зеленський підписав закон, який передбачає встановлення мораторію на підвищення тарифів на тепло для населення, але це не стосується інших тарифів.

Особливо українців цікавлять ціни на електроенергію, адже з настанням холодів радіатори та інші нагрівальні прилади використовуються дедалі частіше.

Електроенергія, фото: 112ua.tv
Електроенергія, фото: 112ua.tv

Наразі ж громадяни України дізналися, що буде з цінами на електроенергію після 30 жовтня 2022 року.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Міністерство енергетики працює над продовженням механізму забезпечення населення електроенергією.

Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

За словами міністра, термін покладання спеціальних обов'язків (ПСО) на електрику ресурс для населення спливає 30 жовтня, тому зараз триває робота над механізмами, які дозволили скоротити механізм ПСО та утримати тарифи.

"Для людей нічого не зміниться. Тарифи залишаться незмінними", – сказав він.

Нагадаємо, зараз українці при споживанні до 250 кВт-год платять по 1,44 грн., а якщо споживання на місяць більше 250 кВт-год, то тарифи трохи вищі – 1,68 грн.

Економія електроенергії, фото Знай.ua
Економія електроенергії, фото Знай.ua

Нагадаємо, що в Мінсоцполітики готуються запровадити універсальну соцдопомогу: хто з українців її отримуватиме.

Раніше ми повідомляли, що українські водії можуть заклопотати новий штраф до 3400 грн: кого і за що каратимуть.

Також стало відомо, що синоптики з Укргідрометцентру сказали, чи чекати на морози до -20 цієї зими: "Можливо, навіть сильні".