Відома українська бізнес-вумен, а також нова дівчина Володимира Дантеса Даша Кацуріна показала, як проводить час із дітьми на відстані. Нова лякаюча реальність.

Про це вона розповіла у своєму особистому Telegram-каналі, де регулярно висловлюється на різні теми, а також ділиться деякими подробицями з особистого життя.

На цей раз дівчина продемонструвала те, як вона проводить свій вільний час із дітьми. Найімовірніше, Даша Кацуріна зараз вирушила по роботі в Україну, а от дітлахів залишила у Польщі, де вони планують проживати наступного року.

Війна внесла деякі корективи у їхнє життя. Спочатку війна, потім розлучення, переїзд до нової країни, нові відносини, знову переїзд. Дітей вона поки що боїться везти до Києва, але сама не може вчинити інакше.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"New reality: малюємо з малої по тг" - сказано у повідомленні під постом. Навіть перебуваючи з відривом дівчина встигає виділити час те що, щоб приділити увагу дітям.

Даша Кацуріна, фото: Instagram
Даша Кацуріна, фото: Instagram

Графік у дівчини сильно завантажений, і вона розповіла вже про це на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Регулярно вона приїжджає в українську столицю по роботі, незважаючи на війну. Її графік в останні два тижні виглядає так: Варшава-Львів-Київ-Івано-Франківськ-Яворів-Київ-Рівне-Варшава-Лодзь-Варшава-Львів-Київ. Стільки за такий проміжок часу дівчина, напевно, ніколи не подорожувала.

"Втомлена, але вдячна за цю можливість" - зазначила Даша Кацуріна.

Даша Кацуріна, фото: Instagram
Даша Кацуріна, фото: Instagram

Нагадаємо, що Даша Кацуріна приспустила колготи, показавши свої булочки, але шанувальників не вразила

Раніше повідомлялося, що Даша Кацуріна відверто розповіла про негативні сторони Дантеса.

Даша Кацуріна поніжилася на березі біля моря і заговорила про любов до Дантеса.