Аніматора студії 4A Games, який працював з іграми Metro та інші загинув на війні з російською наволоччю.

Андрій віддав життя під час виконання завдання у боротьбі з росіянами. Про це повідомили на ресурсі Ігрооборона України в Twitter.

Скриншот повідомлення. Фото: Twitter
Скриншот повідомлення. Фото: Twitter

Його геймдизайнер Леонід Степанов, який раніше теж працював у 4A Games зазначив, що Андрій надихався Корі Барлогом, вивчав дизайн і програмування, аби одного дня створити проєкт своєї мрії.

Андрій "Нізрок" Корзінкін (@korzinkin_3d) загинув під час виконання бойового завдання в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Талановитий аніматор, неймовірна людина і справжній герой. Спочивай з миром, друже. Ми всі сумуємо за тобою. написав Леонід Степанов.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Скриншот повідомлення. Фото: Twitter
Скриншот повідомлення. Фото: Twitter

Віталій Кеда, його колега з 4A Games, написав, що Андрій був дуже чуйним та вмів підтримати у важку хвилину.

Андрій був чудовою людиною, дуже чуйним і підтримуючим, завжди готовим допомогти, неймовірно відповідальним та відданим, . — написав Віталій Кеда

Геймер Fella Відьмак Галицький зазначив, що Андрій ьув топовим аніматором, і все, що хотів у житті - займатись розробкою ігор.

Ніхто з них не хотів помирати і ніхто не мав. Андрій, певне, просто хотів займатись розробкою ігор. Але він гинув поки російські почвари робили відоси про те, що "ігри внє палітікі". Fella Відьмак Галицький

Скриншот повідомлення. Фото: Twitter
Скриншот повідомлення. Фото: Twitter

Нагадаємо, ми писали, що пропагандисти почали серйозно побоюватись "приєднання" українських територій до рф: "Прецедентів не було".

Як повідомляв "Знай.ua" молодий репер Walkie T скинувся з багатоповерхівки через мобілізацію в росії.

Також "Знай.ua" інформував, що британець, котрий воював за Україну, розкрив жахливі тортури окупантів після полону.