Світлана Лобода в Telegram виставила кілька фотографій і задумалася про одне важливе питання щодо своєї зовнішності у перерві між концертами.

Нещодавно співачка фокусувалася на роботі свого фонду, в рамках якого психологам і волонтерам вдалося опрацювати 11 тисяч повідомлень від українців, які постраждали від війни і вимагають допомоги.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Світлана Лобода виставила лише два знімки. На першому вона, у білому халатику, дивиться кудись убік, притримуючи обличчя рукою, із задумливим поглядом. А на другому кадрі виконавиця постала у гримерці, готуючись до нових виступів.

"Хочеться змін. Може, у брюнетку?", - пише Світлана Лобода в публікації.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Світлана запитала це, але коментарі до публікацій у Telegram закриті. Тому дізнатися, що насправді думають її шанувальники – можна лише за допомогою "реакцій".

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Наприклад, можна побачити, що лідируючі позиції займають смайли "серденька", "шокового стану", "задумливості" та "суму". Людей подібні зміни Світлани Лободи застали зненацька, хоча це лише бажання, яке не було виконане.

Світлана Лобода, скріншот: Telegram
Світлана Лобода, скріншот: Telegram

Нагадаємо, експродюсер Лободи Крапівіна, яка виїхала з росії, задумалася про "кінець": "Віримо у ЗСУ"

Як повідомляв "Знай.uа", Світлана Лобода написала російським жінкам, показавши наскільки все погано: "Пишаюся"

Знай.uа писав, Світлана Лобода дістала всі свої кістки назовні і "заразила" цим інших: "Начебто не красуня, але"