Кожного місяца ми маємо дні, які найбільш сприятливі для походів до салонів краси. Зазвичай, ці дні визначаються згідно з положенням місяця.

Українські красуні люблять потішити себе б'юті-процедурами кожні 30 (31)днів і ми вам допможемо зробити це з користю для волосся. Тому раді розповісти вам про найсприятливіші дні жовтня для маніпуляцій з волоссям.

Стрижка, фото: скріншот з відео
Стрижка, фото: скріншот з відео

4 жовтня

У період зростаючого Місяця в Козерозі Місяць позитивно впливає на стан волосся. Після стрижки у ці дні структура волосся стане набагато кращою, випадіння значно зменшиться, а зростання волосся прискориться. Результатом самої стрижки ви залишитеся задоволені. Будь-які види фарбування, а також інші процедури не завдадуть особливої ​​шкоди здоров’ю волосся.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

22 жовтня

Місяць, що зменшується, знаходиться в знаку Діва, а значить, стрижка і доглядові процедури дуже сприятливо вплинуть на здоров’я вашого волосся. Зачіска буде довгостроковою, оскільки після стрижки у цей день ріст волосся сповільниться. Результат вас більш ніж задовольнить. Фарбування та хімічна завивка не завдасть особливого удару для структури волосся. Якщо у цей день ви кардинально зміните колір, то станете більш впевненою в собі.

30, 31 жовтня

Місяць, що росте, в Козерога — чудовий час для стрижки: покращиться стан волосся, кінчики будуть сіктися набагато рідше, а волосся росте швидше. Результат може викликати величезне захоплення, а також стрижка в ці дні (особливо 31 жовтня) допоможе позбавитися багатьох захворювань і залучити грошовий потік. Будь-який хімічний і фізичний вплив на волосся не завдадуть особливого удару його здоров’ю.

Салон краси, фото: скріншот з відео
Салон краси, фото: скріншот з відео

Також є так звані нейтральні дні, у жовтні 2022 року це 6, 14, 15, 19, 28 і 29 число.

Зазначимо, що 19 жовтня слід обирати, якщо ви хочете уповільнити ріст волосся, але при цьому збільшити його густоту. А от стрижка 14 та 15 числа прискорить зростання волосся, але волосся може стати "неслухняним", проте на здоров’я та якість це не вплине.

Нагадаємо про гороскоп на жовтень 2022 для всіх знаків Зодіаку: Водолії у пошуку кохання, а Тельці зможуть стати багатшими.

Раніше ми повідомляли, чи буде Україна переходити на зимовий час у жовтні: громадянам пояснили, чи зміниться щось у 2022 році.