Відомий український "всевидячий" та астролог Максим Гордєєв, який до того ж є переможцем шоу "Битви екстрасенсів", досить часто розміщує свіжі пости та робить цікаві розклади на картах таро для шанувальників, кількість яких уже перевищує 160 тисяч.

Макс Гордєєв вирішив висловити свою експертну думку щодо "часткової" мобілізації в посії, її впливу на війну в Україну та мерзенних планах путіна. Він упевнений, його задуми набагато масштабніші, ніж просто завоювання нових територій.

Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube
Макс Гордєєв. Фото: скрін youtube

"Для самого короля орків важливо пробудити антихриста - це син диявола, який принесе апокаліпсис до нашої країни. Потрібно робити якнайбільше зла, що люди мали негативну енергію", - заявив Макс.

Екстрасенс розкрив новий сенс цієї війни – це пробудження антихриста. За його словами, він допоможе путіну знищити всю планету, оскільки поклоняється Люциферу. Негатив це головна зброя диктатора.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Він намагається отримати зірочку від Люцифера, тому він все робить - вбиває, відправляє на вірну смерть усіх інших. Коли ми ненавидимо його, говоримо його ім'я - ми випромінюємо цей негатив. Ви повинні перестати думати про нього" , - наголосив чоловік.

Гордєєв заявив, що потрібно випромінювати позитивні вібрації, щоб антихрист не прийшов на українську землю. Мобілізація в рф, за його словами, майже не позначиться на війні в Україні, тому що справедливість на нашому боці.

Раніше ми писали про те, що Макс Гордєєв втомився від пророцтв і попрощався з кар'єрою екстрасенсу: "Все, звільняюся"

Як повідомляв Знай.ua, ядерна істерика та накручені українці: екстрасенс Макс Гордєєв дав свій прогноз на жовтень

Також портал Знай.ua писав, що екстрасенс Макс Гордєєв проговорився про звільнення всіх східних областей України: про що говорить цифра 10 на картах таро