Олена-Крістіна Лебідь, провідна проекту "Аферисти в сітях", часто радує шанувальників якими-небудь фотографіями та відео в Instagram.

Зараз вона поділилася досить неприємною фотографією, зафіксувавши перед своєю вантажною машиною, ймовірно, ЗІЛ повністю завантажений дровами.

Олена-Крістіна Лебідь з мамою, фото з Instagram
Олена-Крістіна Лебідь з мамою, фото з Instagram

Але потім Олена-Крістіна поговорила про нову аферу, яка може ускладнити життя перед непередбачуваною зимою, коли з'являється попит на дрова, обігрівачі, буржуйки. Зловмисники вже поспішають створювати оголошення із пропозицією продажу дров недорого.

"Прозвучить чарівна фраза: ви ж розумієте, час складний, а раптом ви мене кинете (маніпуляція, щоб ви відразу захотіли довести, що ви - сама чесність!", - пише вона.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Продавець попросить передоплату – це не нова фішка. Що свіжіше – нібито це робиться для ЗСУ.

Олена-Крістіна Лебідь. Фото: іnstagram.com/elena_kristina_lebed/
Олена-Крістіна Лебідь. Фото: іnstagram.com/elena_kristina_lebed/

"Кріс, потрапляння на 8 тис. передоплати", "З нашого міста одна жінка на 14 тисяч потрапила влітку", "Чекаю коли вийде нові серії, де від Христини біжить аферист з обігрівачем", "Люблю вас, ви неймовірна", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь зустрілася з рідною мамою, яка була в окупації 7 місяців: "Ніхто не постраждав"

Як повідомляв "Знай.uа", Олена-Крістіна Лебідь похвалилася покупкою машини через афериста, Аркадію не пощастило: "Прислав скрін паспорта"

Знай.ua писав, Олена-Крістіна Лебідь показала, як окупанти накрали для своїх дружин ношені труси: "Горчки замовляють"