Знаменита українська актриса театру та кіно, зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал відверто розповіла про російських колег. Цим вона поділилася в інтерв'ю "ЖВЛ".

Анна Кошмал відома багатьом шанувальникам саме завдяки ролі Женьки у серіалі "Свати", яку вона отримала випадково. Зірка зізналася, що на кастингах їй завжди не щастило, тому коли пробувалась на роль у "Сватах" була впевнена, що оберуть іншу актрису. Те, що затвердили її, стало і для актриси, і для її сім'ї справжньою несподіванкою.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Так, в інтерв'ю Анна Кошмал відверто розповіла про російських колег по серіалу, з якими провела на знімальному майданчику не один рік. Вона зізналася, що стосунки з усіма були дуже теплими, але після початку війни ніхто з них навіть не намагався зв'язатися з нею. Актриса додала, що помилятися в людях властиво людині, і вона теж помилялася у тих, хто колись здавався близьким.

Анна Кошмал. Фото: скрін youtube
Анна Кошмал. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ні, не зв'язувалися. У нас були дуже теплі стосунки, але яке це зараз має значення? Я стою за своїх. Так трапляється в житті, що ти помиляєшся в людях", - сказала Анна Кошмал.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Анна Кошмал зі "Сватів" заявила, що війна вже "на порозі" у росіян, путін постарався: "За вами йдуть".

Також наш портал інформував, Настя Каменських відвідала дітей, які борються з особистим ворогом, доки вся Україна відстоює свою свободу: "Страшним болем".

Окрім того, ми писали, Наталія Могилевська нагадала українцям одну зі своїх найпопулярніших пісень: "Мирка київська осінь".