Катя Нікітіна проміняла "Жіночий квартал" на бутси з гетрами і вирушила підкорювати український футбол: "Підписала контракт"

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Відома українська гумористка, актриса "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна розповіла, що вирішила спробувати себе у футболі та підписала перший у своєму житті професійний контракт. Дівчина підписала контракт, і цілий рік гратиме за жіночий футбольний клуб "Кривбас". Вона зазначила, що отримуватиме щомісячно мінімальну зарплату і її планує перераховувати на потреби українських захисників.

Хто отримає збільшені пенсії з 1 жовтня: названо конкретні суми та категорії осіб

Пенсіонери, фото: Знай.ua
Пенсіонери, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Планові перерахунки пенсійних виплат в Україні проведуть вже з 1 жовтня 2022 року. Підставою є збільшення з 1 жовтня цього року мінімальної заробітної плати з 6 500 грн до 6 700 грн. Очікується, що виплати збільшать таким категоріям осіб, як люди віком від 70 років, пенсіонери з "воєнною" інвалідністю, а також у ті, хто має великий страховий стаж.

Приховані переломи та критична анорексія: стан звільнених захисників Маріуполя шокував навіть лікарів

Повернені захисники "Азовсталі", фото: Telegram
Повернені захисники "Азовсталі", фото: Telegram

Декілька днів тому в Україну повернулися легендарні захисники Маріуполя, які кілька місяців перебували в російському полоні. Вони пережили безліч тортур та нелюдське ставлення, а їхній стан здоров'я лякає - майже всі 215 воїнів мають крайній ступінь анорексії. Зазначається, що всі воїни перебувають під пильною увагою лікарів, а деякі вже вирушили на лікування та відновлення.

Андрій Бєдняков із "Орел і Решка" потрапив у ДТП, машину з кювету витягли українці: "Не доїхав...

Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua
Андрій Бєдняков, фото: Знай.ua

Український телеведучий Андрія Бєдняков, який прославився завдяки шоу "Орел і Решка" та "Х-Фактор", родом із Маріуполя. Чоловік дуже болісно переживає окупацію рідного міста і те, що створив з ним росіяни на чолі з путіним. Саме тому Бєдняков усіма силами допомагає наблизити перемогу України та щиро вірить, що зовсім скоро приїде до рідного Маріуполя і походить по улюбленим вулицям. Нещодавно український ведучий вирушив у невелику подорож Україною, щоб хоч трохи відволіктися. На жаль, не обійшлося без подій.

Сир, йогурти, вершкове масло та інші молочні продукти подорожчають: як зміняться ціни до кінця 2022 року

молочка, скріншот з відео
молочка, скріншот з відео

За словами експерта, українці вже стали свідками стрімкого зростання цін на молочну продукцію. Ціни на полицях магазинів збільшились на 20-25%. Причиною є те, що близько половини інгредієнтів, які використовуються при виробництві молочної продукції на сьогоднішній день, імпортні. Це як упаковка, так і, наприклад, фруктові наповнювачі або закваски.