Оля Полякова – відома виконавиця, яка останні місяці активно подорожувала світом, але з однією простою метою – допомогти Україні, виступаючи з благодійними концертами.

Ми тільки недавно обговорювали останній випуск проекту "Дорослі Дівчата" на Youtube, де вони з Машею Єфросініною обговорювали стриптиз... а зараз вийшла нова серія.

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

"Ми з Машею Єфросиніною намагалися зробити (випуск) легким і наповненим особистими історіями. Про те, як важливо українкам добре виглядати, чому так необхідно бути бажаною при всьому, і як привести себе в порядок. Ми поділилися своїми. секретами", - пише Оля Полякова у публікації.

У прикріпленому фрагменті Оля запитує у глядачів, хто красивіший – вона чи Єфросиніна. А Маша, у свою чергу, заявляє, що їй пишуть: "Схожа на смерть".

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

"Ну які ж красуні", "Війна ж у країні, а у вас мордяки", "Сіра футболка злилася з фоном, не вдала цибуля у Маші в цьому відео", "Відмінний настрій! Пішла за пляшкою, щоб сьогодні з кумою чудово провести вечер", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Оля Полякова зізналася у страшній хворобі, на обличчі поки не видно: "Я п'ю щодня, я бухаю"

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова розкрила секрет дочки Маші - нерівно дихає до Вові Дантеса: "Дуже в її смаку"

Знай.uа писав, Оля Полякова не зрозуміла, як не ненавидіти росіян, поки вони прощаються заради вбивства українців: "Що це таке?"