З початком повномашстабної війни багато українців змушені були змінити професію, інакше залишилися б без заробітку.

Не в останню чергу це стосується представників творчих спеціальностей, таких як співаки, актори, музиканти... З ухваленням такого непростого рішення зіткнулася й акторка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна. Про це вона розповіла Григорію Решетнику у рамках проєкту "Як ти?".

Григорій Решетник. Фото: скрін youtube
Григорій Решетник. Фото: скрін youtube

Телеведучий поцікавився у колеги Мішиної та Денисенко за серіалом про те, як вона перекваліфікувалася з акторки до кондитера.

"Я дуже захоплювалася чимось таким смачненьким, гарним, ще до початку війни. А потім з'явилася потреба заробляти. Тому що я почала займатися гуманітаркою - пересилала переселенцям речі... Я це опублікувала, мені почали привозити ці речі... Чоловік пригнав кіношний акторський вагончик... Газону в нас тепер немає, там стоїть вагончик... Мені почали писати переселенці, які речі їм потрібні... Писали мені розмір, я кожному збирала посилку... Ішла на пошту і відправляла, мені потрібні були гроші. .. Я не знаю, що буде завтра, заощадження рано чи пізно закінчаться..." ,- згадала виконавиця ролі Наталі Дорошенко.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Анна Сагайдачная, фото: Знай.ua
Анна Сагайдачная, фото: Знай.ua

Дівчина поділилася, що перше, що вона спекла були великодні паски. Вона продала 40 штук за 250 гривень. Потім вона почала робити зефір, а зараз робить і мармелад. Сагайдачна зазначає, що перші 1,5 місяці усі гроші з кондитерки у неї йшли на відправлення гуманітарної допомоги.

Нагадаємо, що подружка Мішиної та Денисенко з "Кріпосної" Ганна Сагайдачна рознесла Оксану Байрак: навіки викреслена з життя.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Кріпосної" Аня Сагайдачна показала красеня-сина і закружляла голови мега стильним вбранням.