Донька відомої української актриси, гумористки та зірки студії "Квартал 95" Олени Кравець зачарувала природною красою у новій, сміливій фотосесії. Кадрами Маша поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

19-річна Маша Кравець, незважаючи на юний вік, вже користується великою популярністю і може похвалитися немаленькою армією шанувальників. Дівчина обожнює яскраві фотосесії і іноді радує фанатів цікавими кадрами, з'являючись у найнеймовірніших образах.

Маша Кравець, скриншот: Instagram
Маша Кравець, скриншот: Instagram

Так, цього разу Маша Кравець опублікувала цілу серію ефектних знімків із нової фотосесії. Вона приміряла відразу кілька образів та вразила природною красою. На одному з фото дівчина з'явилася зовсім без одягу на верхній частині тіла, але прикрила руками пікантне.

"Частина перша", - додала підпис до публікації Маша, натякаючи на продовження.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники захопилися красою Маші Кравець і навіть порівняли її з богинею.

"Афродіта нервово курить", "Дуже красиво", "Машулік! Ти – розкішна", "Вау яка ти", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олену Кравець зірку "Кварталу 95" затиснули в натовпі, зізналася, що скучила за обіймами: "Є з ким".

Також наш портал інформував, зірка "Квартал 95" Юрій Ткач подався до інформаційних військ: "Сіє паніку в головах окупантів".

Крім того, наш портал інформував, дочка зірки "Квартал 95" Олени Кравець Марія покрутилася перед камерою і освідчилася: "Люблю..."