Маша Єфросиніна поскаржилася, що схудла і чоловік її не хоче, а Полякова її одразу "зісватала": "Де мої сісюндрики"

Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна та Оля Полякова, фото: Знай.ua

Кожна жінка має свої секрети краси і чим старшою вона стає, тим більше секретиків може мати. Таку тему порушили Маша Єфросиніна з Олею Поляковою в рамках своєї програми "Дорослі дівчатка". Телеведуча дуже здивувалася, що Оля, як жінка, яка живе півроку у війні, примудряється так добре виглядати. Більше того, Маша Єфросиніна образила трохи "Королеву ночі", сказавши, що до війни вона виглядала гірше.

"От коза. А ти виглядаєш чудово. Ти така худа", - зробила комплімент Полякова.

Андрій Піонтковський розповів, завдяки чому і коли закінчиться війна в Україні: "До путіна інакше почали ставитися"

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Андрій Піонтковський вважає, що нове рішення кривавого диктатора путіна щодо мобілізації лише негативно вплинуло на внутрішню ситуацію в країні. Це створило зовнішню кризу навколо неї, і тепер Україна має всі шанси на те, що незабаром можуть бути отримані далекобійні ракети від США, які і відіграють вирішальну роль у звільненні Херсонської області. Також за їх допомоги Збройні сили України можуть завдати удару по Кримському мосту, що його зруйнує.

Більше не треба стояти у чергах та запасатися: сіль знизилася в ціні, скільки коштує кілограм

Супермаркет. Фото: скриншот Youtube
Супермаркет. Фото: скриншот Youtube

Після того, як в Донецькій області "Артемсіль" перестав працювати, в Україні виникла проблема з сіллю, а вірніше з її ціною. Деякі супермаркети продавали ціль по 45-50 грн за кілограм. Наразі питання наявності солі на полицях магазинів та супермаркетів вирішена, а тепер стало відомо, що ціна за кілограм базової приправи значно знизилася впродовж місяця.

Зрадниця Ані Лорак заявила, що не відмовиться від росіян, адже прославляє Україну 20 років: "Я зробила свій вибір"

Ані Лорак. Фото: скріншот youtube
Ані Лорак. Фото: скріншот youtube

Очевидно, втомившись від гнівних коментарів, Ані Лорак заявила, що втомилася мовчати і готова все розповісти, але... у себе на сайті, де не можна залишити непридатний артистці коментар. Вона наважилася написати, як артситка сама це і назвала, "лист від щирого серця", де клянеться в коханні Україні, але не дуже.

Лорак заявила, що її "ім'я цинічно використовується для всіляких політичних та медійних маніпуляцій" і що вона "любить Україну".

Також Кароліна Куєк не посоромилася заявити, що прославляє Україну протягом 20 років, виконуючи свою місію як артиста "нести музику і дарувати радість".

Рамзан Кадиров повстав проти путіна? Ніякої мобілізації у Чечні не буде

Рамзан Кадиров, фото: вільне джерело
Рамзан Кадиров, фото: вільне джерело

Глава Чечні Рамзан Кадиров прийняв рішення піти проти волі диктатора путіна в черговий раз. Не збирається розпочинати мобілізацію свого народу. Тобто він не піддасться наказу путіна і не почне проводити мобілізацію в регіоні. Він навіть назвав причину, чому цього не буде – республіка вже "перевиконала план". За статистикою від пропагандистів, участь у війні в Україні взяло вже понад 20 тисяч чеченців, і найімовірніше у них величезні втрати, про які, звичайно ж, ніхто не зізнаватиметься.