На Новому каналі дуже популярне шоу "Хто зверху", де чоловіки та жінки борються за першість. Ведучими цієї передачі є Сергій Притула та Леся Нікітюк.

Одним із конкурсів шоу є "Правда/брехня", де учасник розповідає про себе якусь історію, а завданням конкурента є сказати чи це правда.

Цього разу "на рингу" зійшлися Сергій Приула та Ганна Трінчер, яка зовсім нещодавно побралася з Олександром Волошиним.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Аня розповіла свою історію:

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Я мила підлогу в супермаркеті" , - видала вічно ідеальна Аня, яка привертає увагу відточеною зовнішністю та ідеальним манікюром.

Правда важко повірити в те, що це тендітне 20-річне дівчисько, яке набуло популярності завдяки телесеріалу "Школа" та проекту "Голос країні" може стояти в магазині і вилизувати підлогу?

Сергій Притула припустив, що це цілком реально може бути правдою.

"Моя паралельна професія - це блогер. І ми дуже часто влаштовуємо якісь батли. У мене було завдання - пожонглювати в супермаркеті яйцями. Звичайно ж, жонглювати я не вмію, яйця опинилися на підлозі і мені довелося його мити" - підтвердила здогад Сергія Трінчер.

Анна Трінчер і Сергій Притула, скріншот з відео
Анна Трінчер і Сергій Притула, скріншот з відео

Нагадаємо, що Олександр Волошин заінтригував "вагітністю" Ганни Трінчер, віддавши їй усі гроші.

Раніше ми повідомляли, що Трінчер розповіла, як "проміняла" кар'єру на Волошина, а потім завдяки йому ж "прогреснула".

Також стало відомо, що блогер Олег Машуковський став "батею" Ганни Трінчер і заговорив про весілля.