Українець розповів, як після чотирьох років використання Monobank назавжди у них розчарувався. Чому тепер він вважає цей банк шахраєм.

Написав свою скаргу українець на ім'я Андрій на порталі otzyvua.net. На цьому сайті кожен може залишити свою думку щодо використання послуг тієї чи іншої компанії.

Чоловік зазначив, що користувався послугами цього банку чотири роки, і все його влаштовувало. Однак останнім часом на його думку банк сильно зіпсувався, і останньою краплею стала недавня історія.

Monobank, фото: znaj.ua
Monobank, фото: znaj.ua

"Після оплати послуги в інтернеті тобі в банку разом з компанією в якій ти оплачував послугу, що оформляє підписку, хоча підписку ніхто не оформлював, а потім через 3 дні о 4:30 ранку здійснюється оплата, коли всі сплять без твоєї згоди та будь-якого запиту, або погодження з тобою, банк зіпсувався, будь-які шахраї легко витягнуть гроші з вашої карти, а в підтримці працюють олені", - скаржиться українець на ім'я Андрій.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Співробітники цієї фінансової установи йому не сподобалися, бо їм тричі довелося все пояснювати. Чоловік не оформлював жодних підписок по 540 гривень, і за всіма правилами спочатку банк мав запросити підтвердження на виконання транзакції. Зняли гроші посеред ночі спеціально, як вважає користувач, щоб клієнт нічого не зміг зробити, бо спить.

monobank, скріншот: YouTube
monobank, скріншот: YouTube

Саме тому він нікому не радить зв'язуватися з цим банком, адже вважає їх справжніми шахраями.

Єдиним плюсом є той факт, що вони працюють без вихідних 24 години на добу. Але це ж є і мінусом для чоловіка: "Працюють 24/7, щоб ви витратили свої гроші".

Як у результаті вирішилася ця ситуація – невідомо.

Скарга, фото: скріншот
Скарга, фото: скріншот

Нагадаємо, що українець втратив кругленьку суму через збій у ПриватБанку, допомагати ніхто не прагне .

Раніше повідомлялося, що фефіцит хліба в Україні: спеціалісти простим підрахунком показали всю правду

Також, ПриватБанк потрапив у скандал через "привласнення" коштів клієнтки