Ірина Білик – відома українська виконавиця, яка показала своїм шанувальникам у Instagram нове-старе відео на пісню "Мовчати", яку вона випустила ще 2003 року з Андрієм Кузьменком, але з іншими словами – більш актуальними під час війни.

Жінка зовсім не часто викладає щось у цій соціальній мережі, де за її життям стежать понад 370 тисяч людей. Зараз вона подякувала "Кварталу 95" за те, що вийшло lyrics-відео... ще два місяці тому. Вона назвала учасників гумористичної компанії талановитими.

Ірина Білик, фото: Instagram
Ірина Білик, фото: Instagram

"Ви завжди були на крок попереду від тих, хто дарує людям радість, ось і в цей нелегкий час ви створили неперевершену історію до вже відомої пісні Мовчати, дякую за цю чудову ідею та текст, що повністю передає жахливу правду нашого сьогодення, впевнена, що Андрій на небесах також у захваті", - заявляє Ірина Білик.

З 15 липня це відео встигло зібрати близько 9 тисяч лайків та 240 тисяч переглядів.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Ірина Білик. Фото: скриншот Instagram
Ірина Білик. Фото: скриншот Instagram

"Дуже добре", "Супер! Давно чекаю, щоб скачати", "Супер красиво, моя улюблена ваша пісня. Тепер вона пісня мого серця", "Пісню неможливо слухати без сліз", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, Ірина Білик згадала 4-річну Стасю Ровинську зі свого старого кліпу: "Сьогодні 30..."

Як повідомляв "Знай.uа", Ірина Білик наринула ігристого шампанського на яхті Ступки: встигли в перерві між благодійними концертами

Знай.uа писав, Ірина Білик в особливий день звернулася до Кузьми Скрябіна: "Якщо зможеш, друже, передай Господу"