Артистка "Жіночого кварталу" та "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару любить дарувати своїм шанувальникам цікаві фото та відео у соцмережі Інстаграм.

Ірина Сопонару має велику армію шанувальників, на її оновлення в Інстаграм підписано понад 380 тисяч осіб. Цього разу в блозі дівчина розмістила чорно-біле фото з дівчиною, яку назвала сестрою в коментарі до фото. Як виявилось, сестричку звати Наталка. Дівчата позують та тримають у руках букети красивих квітів.

Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube
Ірина Сопонару. Фото: скрін youtube

Красуня позувала з сестричкою на фоні Букінгемського палацу, на дівчатах окуляри від сонця. При чому, якщо Ірина любить маленькі круглі окуляри, то сестричка навпаки носить продовгуваті прямокутні. Красуні посміхаються в камеру, та тішаться, адже знаходяться на площі перед одним з найвідоміших палаців у Великій Британії.

Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/
Ірина Сопонару. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У коментарях шанувальники здивувалися красі сестрички, та похвалили обох дівчат.

"Дві сестрички як лисички. Одна світла, друга темна", "Красуні", "Класні сістерс", "Дві красуні чарівні наші українські дівчата слава Ісусу Христу", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі. Фото: instagram.com/irinasoponaru/

Нагадаємо, ми писали, що Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" прогулялась у тонкій сукенці без білизни.

Як повідомляв "Знай.ua" Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" після спілкування з дітьми раптово "набралася розуму".

Також "Знай.ua" інформував, що зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару в коротенькій спідничці захотіла втіх.