Відомий український шоумен та гуморист Вадим Мічковський, якого всі знають як Дядю Жору, регулярно спілкується з шанувальниками та радує їх розважальним контентом у соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 760 тисяч людей. Крім того, він ще й допомагає рідній країні у війні з окупантами.

Дядя Жора зняв чергове гумористичне відео, проте цього разу обійшовся без лайфхаків, котрі багатьом здаються безглуздими. Для зйомок покликав дружину. Він постав у ролі хтивого чоловіка, який постійно витріщається на оголених дівчат у соцмережі, а Наталя - ревнивої жінки.

Скріншот із Instagram, Дядя Жора
Скріншот із Instagram, Дядя Жора

У момент, коли гуморист закінчив свої "брудні" справи з підгляданням, Наталя з'явилася у відображенні телефону. Після з'явився кадр із уже побитим і загіпсованим Дядею Жорою, який напевно тисячу разів пошкодував про те, що витріщався на красунь.

"Усім гарного настрою!🌞✊😍 Бережіть себе!) особливо лайкарі..." - жартівливо заявив артист.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники подякували шоумену за те, що зумів їх розсмішити, а деякі навіть відправили відео чоловікам та кумам.

Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/
Коментарі - instagram.com/dyadya_jora/

Раніше ми писали про те, що Дядя Жора вирішив полегшити життя любителям "перекинути келих" і поділився лайфхаком: "Геніально"

Як повідомляв Знай.ua, Дядя Жора спробував себе в ролі мудреця та "візуалізував" ідеальну жінку: "Правий, як ніколи"

Також портал Знай.ua писав, що Дядя Жора вирішив здивувати українців "кулінарним" лайфхаком, але зазнав фіаско: "Креативність так собі"