У другій половині вересня знову змінилися ціни на улюблені багатьма українцями дині та кавуни. Оновлені цінники вже можна побачити в популярних українських супермаркетах.

Зокрема, свіжі ціни на кавуни та дині станом на середину серпня опублікували великі супермаркети "Ашан", "Варус" та "МегаМаркет". З оновлень на торгових точках видно, що ціни на цю продукцію цього року продовжують залишатися надхмарними.

Ціни на кавуни та дині, скріншот з відео
Ціни на кавуни та дині, скріншот з відео

Зокрема, на полицях Ашан кавуни продаються за ціною 24,90 грн/кг. У Варус цінник на нього стартує від 31,90 грн/кг (за знижкою) та сягає 79,90 грн/кг (імпортний). У "МегаМаркеті" цінник на кавун встановлено на рівні 39,80 грн/кг.

Водночас вартість дині в супермаркетах "Ашан" становить 58,60 грн/кг. Кілограм імпортної дині у "Варусі" коштуватиме 49,90 грн. Водночас у "МегаМаркеті" цінник на узбецьку диню стартує від 99,00 грн/кг та досягає 120,00 грн/кг.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто додати, що Національний банк України у липні прогнозував, що ціни у 2022 році зростуть на 31%. Водночас рівень інфляції може бути нижчим. Водночас український уряд очікує, що інфляція в Україні складе 30,1% у 2022 році та 30% у 2023 році.

Кавуни в магазині, фото з вільних джерел
Кавуни в магазині, фото з вільних джерел

Нагадаємо, вчетверо дорожче, ніж торік: популярний продукт приголомшив новою ціною

Як повідомляв "Знай.ua", відбивним та котлетам не місце у меню: ціни на свинину ще більше спустошать гаманці українців

Також "Знай.ua" писав, восени подорожчає низка популярних товарів: чи варто запасатися продуктами вже зараз