В Україні запрацював пілотний проєкт, у рамках якого українцям надають одноразову допомогу у розмірі 1200 гривень. Хто може отримати гроші, розповіла віце-прем'єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук на своїй сторінці у соцмережі facebook.

Ірина Верещук заявила, що в Україні запустили пілотний проєкт, який передбачає одноразову грошову допомогу у розмірі 1200 гривень. Діє він поки що лише на звільнених територіях Харківщини, для мешканців, які мешкали в окупації. Ймовірно, подібні проєкти слід чекати на інших деокупованих територіях.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

"На звільнених територіях Харківщини запустили пілотний проєкт: разову грошову допомогу людям, які були змушені жити під окупацією. Сьогодні почали платити по 1200 грн кожному готівкою у перших населених пунктах деокупованої Харківщини. Дякую Товариству Червоного Хреста України та Міжнародному Комітету Червоного Хреста за фінансову підтримку проєкту. Дякую Укрпошті за організацію доставки та роздачі грошей", - розповіла Ірина Верещук.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше портал Знай повідомляв, уряд недофінансує наступного року соціальну сферу на 20 млрд. грн: де візьмуть гроші на пенсії та соцвиплати.

Також наш портал інформував, що українцям запропонували накопичити на старість, щоб отримати "плюс" до пенсії: у Раді підготували новацію з січня.

Крім того, ми писали тарифи на тепло і гарячу воду в новому опалювальному сезоні: Денис Шмигаль зробив заяву.