В Україні дуже багато різних магів, екстрасенсів, тарологів та інших експертів, які можуть розповісти про майбутнє.

З ходом війни все частіше можна помітити наростаюче роздратування українців на цих людей, адже вони не попереджали нікого про війну. А якщо вони не знали про війну, то чи такі вони екстрасенси?

Одна з переможців шоу "Битва екстрасенсів" зізнавалася, що передбачала війну 2020 року і навіть говорила про це українцям.

Альона Курилова, фото: Знай.ua
Альона Курилова, фото: Знай.ua

Зараз же про свої передчуття розповів інший тріумфатор "Битви екстрасеснів" Хаял Алекперов у рамках проекту "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Моя сестра теж брала участь в "Битві екстрасенсів". Десь 12 числа вона побачила сон – ніж з кров’ю. Попросила мене подивитися на її сон. Я помолився, відчуття були нехороші… Уві сні побачив, що війна почнеться. Я відправив сестру 20 числа додому. За 4 дні до війни", – зізнався Хаял.

Хаял Алекперов, фото: Знай.ua
Хаял Алекперов, фото: Знай.ua

Сестра просила Хаяла поїхати з нею, але він відмовився. Адже в Україні також має дорогих людей.

"За логікою, 2014 року почалася війна – Донецьк, Луганськ, Крим… Я відчував, що колись прийде і сюди ця біда. Побачив сон ще у 2014 – Ісуса Христа, який ходить по Майдану. Люди вбивали один одного, – розповів екстрасенс. – У нас же більше 32 років тривала війна з Вірменією. І почалася через російські руки. Ми колись служили, захищались, оборонялись. А там – один вірменин і чотири росіянина. Ми не знали, з ким воюємо – з росіянами чи вірменами. Їх було дуже багато. Я зрозумів, що є країна, яка, як собака, хапається зубами і не хоче відпускати. Це така наволоч і натура. Вони також хотіли нашу землю через вірмен забрати, але не вийшло. Тому що тоді підключилась Туреччина, Пакистан.. Вороги не пішли вперед".

Хода армії Азербайджану з прапором в бік Нагірного Карабаху
Хода армії Азербайджану з прапором в бік Нагірного Карабаху

Про один із віщих снів у своїй практиці Алекперов розповів: "У мене були люди, які попросили мене помолитися. Вони кудись повинні були їхати, в процесі війни. Уві сні я побачив, що вони в коричневій машині, збираються в дорогу. О 5 ранку я набираю і питаю: "Ви де?". Вони відповіли, що їдуть, в коричневій машині. Я кажу: "Не їдьте, вас вб’ють!". Але не почули… Вбили їх".

Нагадаємо, що потужний екстрасенс Хаял Алекперов розкрив усім головний секрет путіна, прокляття його не візьмуть.

Раніше ми повідомляли, що найпотужніший екстрасенс Хаял Алекперов назвав дату кінця війни в Україні: "Я не Бог, але...".