В уряді планують скоротити субсидії на оплату житлово-комунальних послуг: що чекає на українців

Субсидії. Фото: скриншот з відео
Субсидії. Фото: скриншот з відео

У проєкті державного бюджету на 2023 рік обсяг державної допомоги на оплату житлово-комунальних послуг та на придбання громадянами твердого пічного палива та зрідженого газу встановлено на рівні 37,8 млрд. гривень, що на 600 мільйонів менше, ніж закладено до бюджету на 2022 рік.

Алла Пугачова попросила включити її до чорного списку рф разом з Максимом Галкіним, від такого плювка у путіна захлинулися

Алла Пугачова і Максим Галкін. Фото: скріншот youtube
Алла Пугачова і Максим Галкін. Фото: скріншот youtube

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нещодавно 46-річного гумориста, телеведучого і коміка Максима Галкіна включили до списку іноагентів на росії. Сам Галкін реагував на це у властивій собі манері – з гордістю та гумором. Максим заявив, що не займається політичною діяльністю, а в Україні виступав років 10 тому, і тоді отримував якісь гонорари. Зазвичай нейтральна Алла Пугачова, яка намагається обмірковувати всі свої слова, цього разу не витримала. Примадонна звернулася до Мін'юсту рф і попросила включити і її до списку іноагентів.

Потужний екстрасенс Хаял Алекперов розкрив усім головний секрет путіна, прокляття його не візьмуть: "Він не Володимир"

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Відомий ясновидець Хаял Алекперов в інтерв'ю Григорію Решетнику розповів, які молитви потрібно знати українцям, а також розповів про порчу на володимирі путіні.

"Я не займався цим і я не займаюся злом. Я завжди говорив - нічого не роби сам, Бог йому суддя і Бог покарає, рано чи пізно. Це питання часу... У нього духовне ім'я, щоб магія не взяла - це не Володимир, це інше",- відовів екстрасенс.

Російські окупанти "на нервах" через контрнаступ ЗСУ: шукають партизанів і воюють один з одним

Воїни ЗСУ, фото: Facebook
Воїни ЗСУ, фото: Facebook

Російські окупанти почали помітно нервувати на тлі контрнаступу ЗСУ - будують оборонні споруди, полюють на партизанів і навіть воюють один з одним. Про це в етері телемарафону Freedom повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.Бойовики зупиняють перехожих на вулицях та оглядають їх мобільні телефони.

Тіна Кароль розповіла про довгоочікувану пропозицію руки та серця, просто в метро: "Сміливий, але почав соромитися"

Тіна Кароль, фото Знай.ua
Тіна Кароль, фото Знай.ua

37-річна українська співачка Тіна Кароль презентувала свою першу роботу після 24 лютого під назвою "Вільні. Нескорені". Вона розповіла про цю пісню в етері шоу "Сніданок. Вихідний", де також поділилася і спогадами про довгоочікувану пропозицію руки та серця. Валентина Хамайко зазначила, що це такий натяк від Тіни та припустила, що Кароль хоче освідчення від когось конкретного, але він не робить, а "Тіна хоче сказати "Так!""