Відома українська співачка Оля Полякова показала, як її дочка Маша, яка поїхала на навчання до Великобританії, облаштувалася у гуртожитку. Кадрами зіркова мама поділилася у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

17-річна Маша Полякова вступила до ВНЗ у Великій Британії, а облаштуватись їй допомогла її зіркова мама - Оля Полякова. Співачка показала, як вони з дочкою спочатку бродили коридорами у пошуках потрібної кімнати, а потім таки змогли потрапити "за адресою". Артистка показала хороми дочки, можливо, на найближчі кілька років.

Маша Полякова. Фото: скрин instagram stories
Маша Полякова. Фото: скрин instagram stories

Оля Полякова продемонструвала простору кімнату з ліжком, столом та велику кухню з усіма зручностями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Маруся у гуртожитку", - коментує Оля Полякова.

Варто зазначити, що нещодавно Маша Полякова підірвала мережу відео в tiktok із заявою, що відмовляється від навчання за кордоном заради хлопця. Як виявилося шанувальники даремно хвилювалися, дівчина невдовзі пояснила, що не те мала на увазі, просто її ролик неправильно зрозуміли. Це доводить і той факт, що дочка співачки вже заселилася до гуртожитку.

@mashapolyakova1

♬ исходный звук - simapogonina

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова розповіла, як чоловік просить її кричати голосніше і про заробітки за кордоном: "Мене цьому Данилко навчив".

Також наш портал інформував, Юрій Ткач із "Кварталу 95" поскаржився на дружину, яка почала готувати менше, Полякова не втрималася і вставила свої 5 копійок: "Я її підписала".

Крім того, ми писали, Маша Єфросиніна занудьгувала за ласками і пояснила, чому так важливо не стримувати себе: "Потрібні обійми".