Українська співачка, переможниця проекту "Шанс" та одна з експертів шоу "Співають всі" Наталія Валевська завжди була дуже активною в соцмережах, а з початком війни бажання показувати все шанувальникам лише побільшало. У Instagram на зірку підписано близько 115 тисяч людей.

Наталія Валевська стала учасницею чергового благодійного заходу на підтримку маленьких українців від організації "Амбасадори дитинства". Співачка повідомила, що вже встигла об'їздити 8 областей країни та виступити на 11 концертах.

Скріншот із Instagram, Наталія Валевська
Скріншот із Instagram, Наталія Валевська

"Цього разу захід був приурочений до дня фізичної культури та спорту і зібрав понад 5 тисяч діточок та батьків. Я була дуже щаслива долучитися до концерту та заспівати для них свої пісні у такий скрутний час 🙏" - зізналася Валевська.

Також на концерті виступали інші артисти. На фото видно Анну Трінчер зі "Школи", блогера Олега Машуковського, зірок "Кварталу 95" Юрія Ткача з дружиною та Олександра Пікалова.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

На одному з відео Валевська урочисто виконала гімн України, а колеги, що зібралися на сцені, дружно їй підспівували.

[quote author=""]"Все буде Україна! Ми обов'язково переможемо! Заради наших дітей та світлого майбутнього!" - Підсумувала Наталя.

Раніше ми писали про те, що співачка Наталія Валевська у відвертій блузі з вирізом до пупка вразила спокусливою ямкою: "Ох, ці очі"

Як повідомляв Знай.ua, розведена Наталія Валевська розповіла, як війна розділила життя українок на до і після: "Як не крути..."

Також портал Знай.ua писав, що Наталія Валевська недовго "горювала" після розлучення і заявила, що найкраще ще попереду: "Моє серце відкрито"