За більш ніж 200 днів війни українці дуже втомилися від незліченних передбачень експертів, розвідок та аналітиків про те, коли вона закінчиться.

Ми всі вже чули про кінець воєн на Великдень, на 9 травня, у серпні... Але всі ці дати давно пройшли і, хоча ЗСУ і звільняють пункт за пунктом, кінця краю імперської Росії та хворих амбіцій путіна не видно.

Володимир Путін та Йосип Кобзон
Володимир Путін та Йосип Кобзон
Володимир Путін та Йосип Кобзон

Тепер за справу взялася найвідоміший екстрасенс, дуже похмурий ясновидець, переможець "Битви екстрасенсів" Хаял Алекперов. Саме він став новим гостем у студії Григорія Решетника у проекті "Як ти?".

Хаят Алекперов, фото: Знай.ua
Хаят Алекперов, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Після питання про особисте життя екстрасенсу та його передчуття війни, Григорій Решетник не міг не поставити найочікуванішого питання: "Коли закінчиться війна в Україні?".

"Ви розумієте, я ж теж перебуваю в Україні, молюся за неї... Там полонені є - молюся за полонених. Фото мені відправляють, я не відстаю від своєї допомоги. Я хочу, щоб усім було добре. Я не Бог, ясна річ "Десь я побачив наступний рік, березень-квітень, ось ці місяці. Я можу помилятися, але в цей час щось буде. Далі я не можу побачити. Це хороші емоції, десь після березня", - спокійно відповів . Алекперов подарувавши українцям хоч і примарну, але надію.

Нагадаємо, що екстрасенс Олена Курилова розповіла, як і коли закінчиться війна в Україні .

Раніше ми повідомляли, що Папа Римський схвалив відправлення озброєння українцям після нових провокацій росії.

Також стало відомо, що астролог Влад Росс анонсував звільнення українських територій восени, Херсон знову повернеться додому .