Знаменита українська виконавиця Оля Полякова згадала, як опинилася одна з дітьми за кордоном і усвідомила, що нічого не вміє, окрім як співати. Цим вона поділилася у новому випуску "Дорослих дівчат" із Машею Єфросініною.

Оля Полякова розповіла, що війна та виїзд з України показали, що вона не вміє і не хоче займатися нічим, окрім музики. Вона зізналася, що без роботи її мучили думки, як бути далі, але при цьому вона розуміла, що за все життя навчилася тільки співати.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Я зрозуміла, що я, мало того, що не хочу робити нічого іншого, я не вмію робити нічого іншого. Я вчилася все життя тільки на це. Я 25 років витратила, щоб навчитися робити те, що я сьогодні роблю. Що робити, міняти професію? На яку? Хто я? Я закінчила музичні ВНЗ, що я можу, я можу, напевно, викладати співи чи фортепіано",- поділилася Оля Полякова.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Маша Єфросиніна та Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зірка зазначила, що навіть викладач із неї не вийшов би, адже навіть її дочка Маша обрала заняття з репетитором, а не із зірковою мамою.

"Це був шок", – додала співачка.

Раніше портал Знай повідомляв, Оля Полякова розповіла, як чоловік просить її кричати голосніше і про заробітки за кордоном: "Мене цьому Данилко навчив".

Також наш портал інформував, Юрій Ткач із "Кварталу 95" поскаржився на дружину, яка почала готувати менше, Полякова не втрималася і вставила свої 5 копійок: "Я її підписала".

Крім того, ми писали, Маша Єфросиніна занудьгувала за ласками і пояснила, чому так важливо не стримувати себе: "Потрібні обійми".