Надя Дорофєєва продовжує викладати суперечливі публікації в Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйона людей.

Минулої п'ятниці, 16 вересня 2022 року, українці та фанати співачки з інших країн побачили перший музичний альбом дівчини українською мовою. Він складається із десяти композицій, три з яких були написані за допомогою Jerry Heil та саунд-продюсера Вані Клименко. Крім цього, ще три семпла з її особистого архіву, ремікс на пісню, що вийшла у двох версіях, і кавер на хіт Кузьми Скрябіна.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін, фото: Instagram
Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін, фото: Instagram

"Дивлюся на цю маленьку дівчинку і згадую, як вона була наївна, відкрита, беззахисна. Як щиро любила і відчувала все по-справжньому. Дівчинка виросла, в чомусь змінилася, але найголовніші сенси забрала з собою у дорослий світ. Сподіваюся, ви також знайдете у цих піснях своє, важливе", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

Вона говорить про себе, бо обкладинку альбому прикрашає її дитячий знімок.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube
Надя Дорофєєва. Фото: скрін youtube

"Дуже чуттєвий і справжній альбом", "Всі пісні, які в альбомі, просто вау", "Незаконно викладати стільки хітів одночасно", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала юність і згадала з чого починала шлях: "Переосмислюю"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва похвалилася феноменальним успіхом, який був би не можливий без особливого чоловіка: "Обіймаю"

Знай.uа писав, Надя Дорофєєва мило провела час у компанії сина Михайла Кацуріна: "Жорстокий поїдатель сосок"