Відома співачка, колишня учасниця гурту "НеАнгели" Слава Камінська відкрила для себе моментами неприємний, але дієвий спосіб упорядкувати тіло. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Талановита та харизматична Слава Камінська як магнітом привертає до себе увагу шанувальників, з якими постійно тримає зв'язок через соцмережі. Співачка регулярно радує новими кадрами з життя, нерідко розбавляючи звичайні речі гумором та самоіронією.

Слава Камінська. Фото: скрін youtube
Слава Камінська. Фото: скрін youtube

Так цього разу Слава Камінська розповіла, що відкрила для себе неймовірно ефективний "тренажер" - велосипед. Вона зазначила, що він для неї досить травмонебезпечний, але дає свої результати, якщо активно його використовувати за призначенням.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Велосипед рулить. Вічно мокра спина, сині від синців ноги, подерті колготки. Зате знайшла свій прес і згадала, де в мене дупа насправді", - поділилася враженнями виконавиця з шанувальниками.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Слава Камінська вийшла на вечірній променад і нарвалася на критику через "перероблену" особу: "Щось між Повалій та Білик".

Також наш портал інформував, що переможниця "Холостяка 10" Даша Ульянова спокусливо виставила попу і нагадала, як задирати ніжки, щоб була хороша фігура: "Я повернулася".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українська Кардаш'ян Олена Омович після довгого мовчання за кордоном несподівано згадала про свій український паспорт: "Моє улюблене седативне".