У соціальній мережі з'явилася дуже цікава та несподівана інформація. Стало відомо, що над столицею України було виявлено невідомі літальні об'єкти, які поставили на вуха вчених із Головної астрономічної обсерваторії НАН України.

Відповідну інформацію опублікувало видання Vice.

Варто зазначити, що така інформація, а особливо кадри, можуть бути досить несподіваними для жителів України. Щодо самих непізнаних об'єктів, то їх можна чітко побачити на спеціальних знімках-доказах.

НЛО
НЛО

«НЛО над Києвом. Вчені із Головної астрономічної обсерваторії НАН України стверджують, що фіксували польоти НЛО над Києвом. Вони заявили, що знаходили як самотні об'єкти, і цілі групи НЛО. Притулку точно супутник купив?», - повідомляється у популярному месенджері.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Крім цього варто згадати, що НЛО не часті гості на території України. Проте цього разу українські вчені нібито прямо заявили, що зафіксували невідомі об'єкти над столицею України – Києвом.

Як відомо люди ділитися на кілька типів, коли справа доходить до прибульців або НЛО: одні в це вірять, інші навпаки - ні.

Як раніше повідомляв портал "Знай", на кадри потрапило чітке зображення великого "диску", який зник у космосі.

Нагадаємо, конгресмен США приголомшив людство раптовою заявою про НЛО.

Також портал "Знай" писав, що експерт, який стверджує, що брав інтерв'ю у прибульців, відкрив людям очі на реальність.