Український мандрівник, журналіст, фотограф, автор і ведучий програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров активно веде власний блог.

На своїй сторінці в Instagram Дмитро звернувся з терміновою заявою.

Дмитро Комаров. Фото: instagram.com/komarovmir/
Дмитро Комаров. Фото: instagram.com/komarovmir/

Я знаходжуся у місті Балаклія, і хочу зробити оголошення для мешканців усіх нещодавно деокупованих територій.Зараз дуже багато таких місць, особливо на Харківщині.

Дмитро розповів, що знаходиться біля будинку, у який був "прильот". Він показав хвіст ракети, та зазначив, що крім руйнувань, вона принесла з собою ще одну дуже страшну біду.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Це дистанційне мінування. Ви бачите газони біля будинку, територію за газонами - тут не можна наступати, це смертельно небезпечно. І ось чому - Дмитро навів камеру та показав у траві ледь видна пелюсткова міна.

Дмитро розповів, що якщо він доторнеться пальцем - вона здетонує і йому відірве кисть.

Він зазначив, що ці міни бувають різних кольорів.

Дмитро Комаров. Фото: instagram.com/komarovmir/
Дмитро Комаров. Фото: instagram.com/komarovmir/

"Будь ласка, попередьте, особливо дітей. Передайте своїм друзям, сусідам, у недавно деокупованих містах, селах, на всіх територіях, де нещодавно були росіяни, яких зараз прогнали, дуже важливо не наступати на траву, на газони, бо дуже підступно заміновано і мінується на площу - сотні квадратних метрів", - зазначив Дмитро.

Нагадаємо, ми писали, що Діма Комаров зі "Світу навиворіт" вийшов на зв'язок заради пілотів, які захищають небо над Україною.

Як повідомляв "Знай.ua" Дмитру Комарову зі "Світу навиворіт" дорікнули за російську мову: "Чому не державною?".

Також "Знай.ua" інформував, що дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вплела у коси червоні маки та показала, як пишається тим, що вона українка.