Відомий український співак, композитор та володар легендарних вусиків Павло Зібров регулярно радує шанувальників цікавим контентом. За його акаунтом у Instagram стежить близько 150 тисяч людей.

Павло Зібров поділився враженнями після свого сольного благодійного концерту, на якому співав і актуальні пісні воєнного часу, і старі хіти. Артист зізнався, що отримав багато позитивних емоцій і зумів зарядити гостей.

Скріншот з Instagram, Павло Зібров
Скріншот з Instagram, Павло Зібров

"Кожен, хто придбав квиток зробив дві гарні справи-відпочив душею,зарядився світлими добрими емоціями та допоміг - зробив великий внесок в наші ЗСУ", - зазначив Зібров.

Гроші з продажу підуть на закупівлю дрону та тепловізора для знайомих Зіброва із ЗСУ. Також артист висловив велику подяку всім, хто допоміг організувати концерт та долучився до доброї справи, яка обов'язково принесе хороші результати.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Я був дуже радий бачити вас в цей день, і щиро дякую всім моїм глядачам та слухачам, молоді, яка любить та шанує творчість Павла Зіброва, моїм найкращим друзям, які в цей не легкий час прийшли підтримати" , - зворушливо написав співак.

Раніше ми писали про те, що Павло Зібров познайомився з псом Патроном і захопив його пишними вусами: "Радий був зустріти гуру"

Як повідомляв Знай.ua, Павло Зібров відновив сили у сімейному колі, щоб знову увірватися у "бій" з окупантами: "Можна далі рухатися"

Також портал Знай.ua писав, що Павло Зібров влаштував "жарке паті" у бункері, "увірвався" та Віктор Павлік: "Піднімали дух"