Українська телеведуча та режисер, найвідоміша як ведуча програм про подорожі «Орел і решка» та «Життя інших» Жанна Бадоєва показала розкішні кадри із прекрасного Мілана.

Цю публікацію Жанна Бадоєва оприлюднила на своїй сторінці в Instgram.

«Мілан! Насправді мені Інстаграм запропонував зробити це відео виходячи з моїх останніх сториз)))) це навіть не половина всього, що ми зробили та бачили в Мілані) але мені сподобалося( я такого раніше не робила і не знала, що так можна) сьогодні понеділок, діти в Італії пішли до школи, собаки раді, що ми повернулися (чоловік теж… сподіваюся) займаємося справами, всім добрим днем! Бережіть себе», - звернулася до публіки Жанна.

Варто зазначити, що на сторінку популярної телеведучої підписано майже 2 мільйони людей. Вони всі з нетерпінням чекають на нові публікації від своєї улюблениці і не забувають приділяти їй увагу під кожним постом.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Жанна Бадоєва, фото з соцмереж
Жанна Бадоєва, фото з соцмереж

«Ми не в Мілані, але мої діти йдуть до школи завтра Подовжили літні канікули вперше в житті», «1-діти, 2-собаки ні наприкінці – чоловік», «І мій синочок пішов сьогодні до італійської школи!!! Переживаю – 14 років, важкий вік, інша країна, мова, традиції...», «Так! Алілуя, у мене второклашка пішла сьогодні в школі! У мене рота було до вух...вже якось навіть було непристойно виглядати такою щасливою мамою», - залишають свої відгуки фоловери телеведучої.

Коментарі на пост Жанни Бадоєвої в Instagram
Коментарі на пост Жанни Бадоєвої в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Жанна Бадоєва з "Орел і Решка" розлютила росіян любов'ю до ненависної Литви.

Нагадаємо, Алан Бадоєв зізнався, що молиться і говорить із померлою мамою.