Тіна Кароль випустила новий трек, який вже став хітом у мережі. Шанувальники знімають відео під трек, та діляться під відео, збирають до купи відео під нову пісню Кароль — на офіційній фан-сторінці співачки.

У Instagram на фан-сторінці співачки розмістили відео під трек Тіни Кароль, який став ширитися мережею.

Скриншот відео. Фото: instagram.com/_fantina/
Скриншот відео. Фото: instagram.com/_fantina/

Дівчата і хлопці підтанцьовують під трек, динамічна музика та такі потрібні слова від Тіна стали справжнім хітом за лічені години. Ком популярності несеться мережею, забираючи в полон свого слухача:

"Наш час настав, не треба печалі. Починаємо ми по-новому все. Було-пішло, забудь про деталі, починаємо ми по-новому все", - співає Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Скриншот відео. Фото: instagram.com/_fantina/
Скриншот відео. Фото: instagram.com/_fantina/

У повідомленні йдеться, що за короткий проміжок часу вже назбиралося багато відео від шанувальників, а саме - понад 200 відео.

До речі, новий трек називається "Вільні. Нескорені". До речі подивитися цікаві відео можна в сторіс, а також відзняти своє відео на трек співачки.

Скриншот сторіс. Фото: instagram.com/_fantina/
Скриншот сторіс. Фото: instagram.com/_fantina/

"Тепер все буде по-інакшому, у всьому", - підписують свої відео підписники.

Нагадаємо, ми писали, що Тіна Кароль без спідньої білизни виставила приховані місця у прозорому вбранні: "Дивиться весь світ".

Як повідомляв "Знай.ua" українська співачка Тіна Кароль після концертів у Японії змінилася до невпізнаваності: "Це не вона".

Також "Знай.ua" інформував, що співачка Тіна Кароль звільнила груди у напівпрозорій сукні, не забувши показати ніжки: "Ви як Афродіта"