У Києві цими вихідними відбулося незвичне весілля: розписував Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, а Віталій Кличко був свідком.

10 вересня головнокомандувач зареєстрував шлюб офіцера ЗСУ Євгенія Воротила та його нареченої Марії Гуреш. Про це повідомили у Суспільне новини.

Валерій Залужний на весіллі. Фото: facebook.Тамара Горіха Зерня
Валерій Залужний на весіллі. Фото: facebook.Тамара Горіха Зерня

"Великою честю для нас є те, що молодят розписав Головнокомандувач Збройних сил України пан Валерій Залужний, а свідком одруження став мер Києва пан Віталій Кличко. І зробили це з великою щирістю і теплом. Женя отримав стільки настанов від свого найвищого командира під час церемонії", — розповіла мати нареченої.

Після події молодята дістали прапор і попросили Залужного та Кличка поставити на ньому підпис.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Залужний та Кличко на весіллі. Фото: facebook.Тамара Горіха Зерня
Залужний та Кличко на весіллі. Фото: facebook.Тамара Горіха Зерня

Відомо, що у перші пів року 2022 в Україні було зареєстрували рекордну кількість шлюбів — 103 903, на 21% більше, аніж за той самий період у 2021 та абсолютний рекорд за останні 7 років.

За кількістю одружень лідирує прифронтова Дніпропетровська область — за цей період в регіоні було зареєстровано 13 025 родин. Цікаво також, що розлучення зменшилоась.

Нагадаємо, ми писали, що радник голови Міноборони Олексій Копитко дав влучне визначення росіянам: "Опустилися в розряд плісняви, що важко виводиться".

Як повідомляв "Знай.ua" мешканці Придністров'я розчарувалися у росії, і більше не хочуть воювати: звільняються навіть контрактники.

Також "Знай.ua" інформував, що контрнаступ ЗСУ та повернення Криму — генерал США Ходжес дав свій прогноз, коли закінчиться війна в Україні.