Вже майже сім місяців триває війна в Україні, але, на жаль, не всі українці усвідомлюють всю серйозність цієї проблеми.

Цього разу чоловік середніх років вирішив записати ролик, у якому розповів про ситуацію на сьогоднішній день у Києві. Зокрема, йшлося про Київський вокзал.

Спочатку йому не сподобалося те, що влада подбала про безпеку людей і встановила на вході металошукачі. Тобто просто так тепер на територію будівлі пройти не можна, потрібно пройти відповідну перевірку. Але, на жаль, чоловік не розуміє, навіщо саме це робиться.

Невдоволений українець, фото: скріншот із відео
Невдоволений українець, фото: скріншот із відео

"Півняк поставили, блін. Ха-ха, каже проходьте через цей, ну ми відмовилися, пішли в обхід. Говоримо, хочете, можете обшукувати. Паспорт показали звичайно, а через ці рамки не проходили. Це ж привчають лазити через усі рамки" - розповідають двоє чоловіків на опублікованому ролику.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На цьому його шок не закінчився і його не влаштувала інсталяція, яку встановили на території вокзалу.

Невдоволений українець, фото: скріншот із відео
Невдоволений українець, фото: скріншот із відео

"От вокзал, чергова шизофренія, щоб танки не проїхали. Ну, коротше, яка влада, такі і закони. Я фігую. Че за гра в кальмара" - висловив свою думку українець щодо "їжаків" посеред вокзалу, які стали частиною виставки війни.

На думку чоловіка, незабаром повернеться карантин і масочний режим, адже одна із залів уже не працює, і доводиться "як худобі товпитися" з іншими людьми.

Невдоволений українець, фото: скріншот із відео
Невдоволений українець, фото: скріншот із відео

"Кудись подівся так званий карантин, але хлопці, він скоро буде. І на всіх знову натягнуті наморднички, готуйтеся" - підсумував свій спіч незадоволений пасажир.

Нагадаємо, що війна? - не чули: Полтавський офіс "Нафтогазу" голосно відгуляв корпоратив - аби не за бюджетні кошти

Раніше повідомлялося, що пенсіонерам дозволили змінити реквізити за допомогою інтернету: прощайте, кілометрові черги

Також українцям потрібно готуватися до суворої осені: продукти, пальне чи оренда житла – що найбільше подорожчає