Популярна українська телеведуча, блогер і благодійниця Маша Єфросініна розповіла про своє найзаповітніше бажання і натякнула, що незабаром воно здійсниться. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Маша Єфросініна неймовірно відкрита у спілкуванні як із колегами-зірками, так і з шанувальниками. Вона активно веде свою сторінку, де регулярно ділиться своїми думками, переживаннями чи просто новими фото.

Маша Єфросініна. Фото: скрін youtube
Маша Єфросініна. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Маша Єфросініна натякнула, що її заповітна мрія ось-ось може здійснитися. Вона розповіла, що останні чотири роки мріяла запросити на "Іспит" одного героя, але він постійно відмовляв. Вона зазначила, що незабаром це втілиться в життя, але не розкривала всі карти, зберігши інтригу.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

""Мріяти не шкідливо, мріяти так важливо!"...
Як я мріяла всю війну про можливість знову зняти повноцінний #Іспит на відвертість! І як мріяла останні чотири роки про героя, який погодився на велике відверте інтерв'ю саме в ці часи...", - поділилася ведуча.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Маша Єфросініна розповіла, чому не купує на пожертвування Байрактари і як допомагає жінкам, які постраждали від війни.

Також наш портал інформував, Юрій Ткач із "Кварталу 95" поскаржився на дружину, яка почала готувати менше, Полякова не втрималася і вставила свої 5 копійок: "Я її підписала".

Крім того, ми писали, Маша Єфросініна занудьгувала за ласками і пояснила, чому так важливо не стримувати себе: "Потрібні обійми".