Зірка "Квартал 95" Олена Кравець захопилася талантом Марти Адамчук із "Жіночого кварталу", яка зняла фотосесію за участю її дочки Маші. Ефектними кадрами зіркова мама поділилася у сторіс на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Олена Кравець разом із дітьми перебуває за кордоном, куди її вигнала їхня рідна домівка війна. А ось її донька Марія повернулася додому в Україну, не стерпівши розставання з друзями та рідними мурами. Незважаючи на відстань мама та дочка активно спілкуються, зокрема використовують для цього соцмережі.

Олена Кравець. Фото: скрін youtube
Олена Кравець. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Олена Кравець захопилася красою доньки та талантом колеги по "Жіночому кварталу" Марти Адамчук. Остання влаштувала ефектну фотосесію для дочки актриси, помноживши її красу через об'єктив.

Маша Кравець. Фото: скрін instagram stories
Маша Кравець. Фото: скрін instagram stories

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

"Скоро буде багато краси. Моя Маша в кадрі Марти Адамчук", - підписала кадри Олена Кравець.

Олена Кравець зазначила, що Марта Адамчук вміє підвищувати самооцінку та здивувалася тому, скільки в неї талантів, побачивши нову пісню колеги.

Маша Кравець. Фото: скрін instagram stories
Маша Кравець. Фото: скрін instagram stories

Марта Адамчук. Фото: скрін instagram stories
Марта Адамчук. Фото: скрін instagram stories

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Євген Кошовий, Юрій Ткач, Юрій Великий та інші "кварталівці" розповіли, як гумор наближає перемогу: "Наша зброя".

Також наш портал інформував, Олена Кравець із "Квартал 95" заявила про готовність повернутися додому, незважаючи на можливі обстріли: "Нарешті".

Крім того, наш портал інформував, дочка Олени Кравець із "Кварталу 95" показала інсталяцію на фестивалі в Неваді: "Символ єдності та свободи".