Надя Дорофєєва продовжує викладати суперечливі публікації в Instagram, де за її життям стежать понад 5,3 мільйона людей.

Зовсім недавно вона коментувала "інтимні" бажання пса Патрона, а зараз заговорила про післясмак, який безпосередньо пов'язаний з думкою інших людей.

Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram
Надя Дорофєєва. Фото: скриншот Instagram

"Є одна річ, про яку ми часто забуваємо: намагатися бути чесними по відношенню до себе та іншим і бачити в людях найкраще. Останнім часом особливо про це згадую. Книга "Людина на ім'я Уве" залишила у мене зворушливий післясмак. Я ще раз переконалася, що не варто робити раптові висновки про людину, поки не дізнаєшся її досконало", - пише Надя Дорофєєва в публікації.

Співачка заявила, що людина спочатку може відштовхувати, а згодом відкритися з несподіваного боку та приємно здивувати. Тому порекомендувала читати книги та пам'ятати, що чесність та любов врятують світ.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

"Ця книга чудова! від неї і плачеш і смієшся одночасно", "Дякую за те, що надихаєш мене читати, адже раніше я не могла взяти книгу в руки, щоб просто подивитися картинки", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва присоромила бойфренда Мішу Кацуріна, який показав нечищені зуби: "Гарно, правда?"

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Дантес після розриву з Надією Дорофєєвою довів українців до сліз: "Залишиться у свідомості"

Знай.uа писав, Даша Кацуріна після початку відносин з Дантесом поділилася своїм станом: "Я в "полоні"