Популярна та талановита співачка, продюсер, народна артистка України, автор пісень та композитор Наталія Могилевська поділилася розкішним відеороликом у соціальній мережі. Вона повідомила, що повернулася додому та зачарувала фанатів яскравим постом.

Цю публікацію Наталія Могилевська оприлюднила у своєму аканті в Instаgram.

«Як з перших днів життя, так і з перших днів війни, я з тобою, мій Київ Ми обов’язково побачимо парад Перемоги на твоєму Хрещатику! Ps. 13 вересня чекаю на всіх на моновиставі #ЯВдома у театрі ім. Лесі Українки
Початок о 19:00 Посилання на квитки у шапці профіля», - підписала відео українська зірка.

Фоловери Наталії Могилевської вже зачекалися на свіжі публікації від своєї улюблениці. Люди не змусили на себе довго чекати і вирушили писати відгуки під постом співачки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram
Наталя Могилевська. Фото: скриншот Instagram

«Наташа з Днем Ангела Нехай Твої Тебе оберігають у житті, в дорозі, дають сили енергії світлої. Ти Прекрасна», «Рідній Київ, який ти класний!!! Наташа, яка красуня!!!! Наша! Киянка!!!», «Який же красивий Київ, особливо в темну пору доби, коли навколо все світиться Ви тут пряма як принцеса, така чарівна», «Ми українці на своїй землі, у своєму домі, за нами правда, з нами і вільне життя!», «@nataliya_mogilevskaya неймовірно красиво», «@nataliya_mogilevskaya Ваууу! Така краса», - пишуть відгуки фоловери української артистки.

Коментарі на пост Наталії Могилевської у Instagram
Коментарі на пост Наталії Могилевської у Instagram

Коментарі на пост Наталії Могилевської у Instagram
Коментарі на пост Наталії Могилевської у Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Наталія Могилевська на ліжку посеред сцени показала, як важко спати наодинці.