Популярний український телеведучий, знаменитий шоумен, близький друг Лесі Нікітюк та волонтер Сергій Притула поділився дуже приємними новинами у соціальній мережі. Він розповів про виконану роботу та дав звіт про результати.

Цю публікацію Сергій Прітула оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

«Від імені усіх, хто доклав своїх зусиль, щоб ця трійка «Народних Байрактарів» здійнялась в небо над Україною і пришвидшила нашу Перемогу, обіймаю «Прапороносців»! Дякую кожному за копійку, гривню, мільйони гривень, які стали запорукою того, щоб необхідна сума була зібрана. А те, як швидко і якою кількістю людей вона була зібрана, вразило турецьких партнерів до глибини душі! Як наслідок – є і три байрактари, і супутник, і доступ до бази супутникових знімків компанії з найбільшим парком супутників з технологією SAR на орбіті! Ще одна #перемога українців у цій затяжній битві зі злом! Непереможні, коли об’єднані! Армія потребує подальшої підтримки і ми її забезпечимо!!! Посилання на рахунки в шапці профілю!», - подписал публикацию украинский шоумен.

Українські фоловери Сергія не змогли пройти повз ці новини і почали писати відгуки під публікацією.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Сергей Притула, фото: скриншот из видео
Сергей Притула, фото: скриншот из видео

«ж сльози на очах Приємно , що ми зараз настільки всі єдині і об’єднані! Разом до нашої перемоги! Дякуємо Вам за ідею та організацію настільки масштабного проекту! Слава Україні! Слава нашим Героям ЗСУ!!!», - пишуть користувачі соцмережі.

Коментарі на пост Сергія Притули в Instagram
Коментарі на пост Сергія Притули в Instagram

Як раніше повідомляв портал "Знай", Олександр Педан вперше розповів про стосунки із Сергієм Притулою.

Нагадаємо, Пентагон іде на небачений крок у війні України.